06 51 288 289

Tekstgrootte

Middelkoop Neuropsychologie

TIJDELIJKE PATIENTENSTOP

In verband met de vele aanmeldingen en onvervulde vacatures zijn wij helaas genoodzaakt om een tijdelijke aanmeldstop in te stellen voor verwijzingen naar  zowel de Generalistische GGZ (GBGGZ); per 1-3-2022) als de Specialistische GGZ (SGGZ; per 1-6-2022). U kunt uw zorgverzekeraar vragen om te bemiddelen bij het vinden van een andere GGZ-zorgverlener.  

De vrijgevestigde Praktijk voor Neuropsychologie in Katwijk en Lisse ZH is een kleinschalige GGZ-groepspraktijk voor (neuro)psychologische diagnostiek en behandeling van volwassenen (18+) en ouderen met klachten van mentale aard. Daarbij valt te denken aan problemen met cognitie (aandacht/concentratie, geheugen, multitasken, denken), stemming (prikkelbaarheid, angst, depressie) en/of gedragsregulatie waardoor men niet (meer) in staat is om de dagelijkse dingen naar behoren te doen. U kunt bij ons terecht voor Generalistische Basis GGZ (GBGGZ, '1e-lijn') en Specialistische GGZ (SGGZ, '2e-lijn') zorg.

Wij zijn gespecialiseerd in de diagnostiek ((neuro)psychologisch onderzoek) en behandeling van de cognitieve en psychosociale gevolgen van een hersenaandoening zoals CVA/beroerte, traumatisch hersenletsel (hersenschudding of -kneuzing), hersentumor, meningitis, epilepsie, MS, Parkinson of dementie. Voorts hebben wij uitgebreide expertise als het gaat om het leveren van effectieve en persoonsgerichte algemene psychologische zorg aan patiënten, én hun naasten, met andere psychische en/of somatische aandoeningen.

Wij bieden ook gespecialiseerde (na)zorg aan patienten die COVID-19 / Corona hebben doorgemaakt en last hebben van psychische restklachten zoals concentratie-, geheugen en/of stemmingsproblemen. Dit doen wij in nauwe samenwerking met Boot & Broerse te Lisse waar onze patienten eventueel een aanvullend vitaliteits-/revalidatieprogramma kunnen volgen ter behandeling van vermoeidheid en eventuele andere lichamelijke (rest)klachten.

Aandachtsgebieden

 • (Neuro)psychologische diagnostiek, behandeling, begeleiding en training.
 • Re-integratie in werk of hervatting studie na (hersen)ziekte. Arbeidsgerelateerde vraagstellingen  bij UVW / WIA / WAJONG / WMO.
 • Begeleiding (o.m. bij traject voorspellend DNA onderzoek) bij zeldzame en/of erfelijke (hersen)ziekten, zoals HCHWA-D ('Katwijkse ziekte'), CADASIL, neuromusculaire aandoeningen en de ziekte van Huntington.
 • Psychosociale begeleiding bij (chronische) ziekten zoals kanker, reuma, diabetes etc.
 • Mental health check, intelligentie-onderzoek (IQ meting) en geheugenpoli ('1e-lijns 'mental health check' en dementie-screening).
 • Letselschade-, forensische- en notariële procedures (o.m. expertise-onderzoek, ‘compos mentis’-verklaring).
 • Indicatiestelling CIZ, MEE, PGB.
 • Coaching, advies, consultancy.
 • Begeleiding van mantelzorgers.
 • EMDR.
 • (Leefstijl-)coaching.
 • (Long) COVID-19 nazorg, eventueel in combinatie met (neuro)revalidatie bij Boot & Broersen in Lisse.

 

Contact

Bezoekadres
Locatie Katwijk a/d Rijn:
Overrijn 7, 2223 ER Katwijk a/d Rijn
Locatie Lisse:
Vivaldistraat 67a, 2162 AB Lisse
Locatie Katwijk aan Zee:
Rogstraat 2, 2224 TW Katwijk aan Zee

Postadres
Mallebrugge 4, 2223 BV Katwijk ZH

Telefoon, email & skype
Telefoon: 06 51 288 289
E-mail: info@mental-health.nl
Skype:
Middelkoop Neuropsychologie
© 2022 Praktijk voor Neuropsychologie Middelkoop - Disclaimer - Voorwaarden Webontwikkeling: 2nd Chapter BV